kerst-2023

Max Coppes Triathlon toernooi  2024

Biljartvereniging Vriendenkring uit Bergharen gaat voor de 7e keer het Max Coppes Triathlon toernooi organiseren. Voor meer informatie klik hier.

Oproep: 

Wegens het overlijden van Wim van Hout is het bestuur van de BFW-eo opzoek naar een nieuw bestuurslid. Verwacht wordt dat hij/zij een functie als penningmeester of secretaris zal vervullen. Kandidaten kunnen zich melden bij de voorzitter Wil Bubeck (tel: 06-53720351 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Mededeling

Wim v HoutOp maandag 12 februari is plotseling onze zeer gewaarde penningmeester Wim van Hout overleden. Hij speelde in het team B.C.A.H. 5 in de C-klasse. Wim is 82 jaar geworden.  Een deel van de rouwkaart staat op onze site ( klik hier). Op 21 februari is afscheid van Wim genomen. Door het bestuur is Wim postuum tot Erelid van de BFW-eo benoemd. Onze voorzitter Wil Bubeck heeft de benoeming tijdens het afscheid overhandigd aan zijn familie (zie oorkonde)Namens het bestuur wensen we Cisca en zijn familie, hun vrienden en kennissen heel veel sterkte.

Bandstoot toernooi Oase 2024

Voor meer informatie klik hier 

Aanvangstijden wedstrijden 2023-2024

De aanvangstijden van alle wedstrijden van zowel SWWZ, Vogel als BVBW zijn om 13:00 uur. Om 17:00 uur wordt de locatie gesloten en moeten de wedstrijden gespeeld zijn. Zorg dat de wedstrijd op tijd kan beginnen !

Bekerwedstrijden 2023-2024

De bekerwedstrijden voor het nieuwe seizoen staan op deze site evenals de team samenstellingen van de verenigingen. Ook de lijst voor de biljartscore borden is bijgewerkt. De wedstrijdformulieren zijn te vinden onder documenten=>wedstrijdformulier

Contactmiddag 2023

De contactmiddag heeft plaatsgevonden op DONDERDAG 15 JUNI  IN ZAAL VERPLOEGEN TE WIJCHEN. 

De foto's van de competitie en beker winnaars zijn te vinden onder het menu fotoboek.

Bekerfinale 2023

De spannende finales van de bekerwedstrijden zijn gespeeld bij Verploegen op 4 mei 2023.

De uitslag is:
H-klasse: Vriendenkring 2- Doorkijk 1    25-28
A-klasse: SWWZ 1            - B.C.A.H. 2   28-29
B-klasse: SWWZ 2            - B.C.A.H. 4   24-40
C-klasse: Waayershof 3   - B.C.A.H. 6   43-28
D-klasse: Paschalis 6       - BV Oost 6   36-30

Het bestuur feliciteert Doorkijk 1, B.C.A.H. 2, B.C.A.H. 4, Waayershof 3 en  Paschalis 6 met hun overwinning.

De gemaakte foto's staan op de site in het menu fotoboek.

Mededeling

wbastiaansOp zaterdag 25 maart 2023 is onze voorzitter Wim Bastiaans plotseling overleden. Wim was 15 jaar voorzitter van de BFW-eo en speelde in het 4de team van BVBW in de B-klasse.  Met hem verliezen wij een actief bestuurslid, die zich inzette voor de belangen van alle leden. Wim bedankt voor alles. Namens alle leden wens ik zijn vrouw Diny, zijn kinderen en kleinkinderen, zijn familie en kennissen heel veel sterkte.

Op maandag 3 april is afscheid genomen van Wim in het crematorium in Beuningen. Tijdens dit afscheid is Wim postuum door het bestuur van de BFW-eo tot Ere Bestuurslid benoemd. Door onze penningmeester Wim van Hout is de benoeming overhandigd aan zijn dochter (zie oorkonde). 

Biljartpoint