Nieuw: Biljartvereniging Moira - Jan Massinkhal Nijmegen

Komend seizoen gaat Moira voor het eerst deelnemen aan de dagcompetitie van de Biljart Federatie Wijchen en omstreken. Moira is 53 jaar geleden opgericht door Gerard Samson en bestaat momenteel uit 120 leden. Moira is altijd actief geweest in de KNBB avond competities maar wij willen onze leden ook een dagcompetitie kunnen aanbieden. Wij spelen in onze biljartzaal in de Jan Massinkhal in Nijmegen. Daar beschikken wij over 4 kleine en 2 grote tafels.

Let op: Je hebt bij ons muntgeld nodig voor koffie, frisdrank, bier en wijn. Je kunt niet pinnen en we kunnen ook geen briefgeld wisselen in muntgeld. Dus zorg dat je muntgeld op zak hebt als je bij Moira komt spelen. Beetje onhandig maar dat compenseren wij met onze gastvrijheid en geweldige biljart faciliteiten.

Team Moira 1 gaat komend seizoen spelen in de H-Klasse (zie hier):

Adres: Moira
Jan Massinkhal
Nieuwe Dukenburgseweg 5, 6534 AD Nijmegen.

De ingang van onze biljartzaal is aan de linkerkant van het gebouw dus niet de hoofdingang van de sporthal. We delen deze zij-ingang met o.a. The Boxing Arena, Dancefever, Unica en Kniecare. Je kunt met de auto om de sporthal heen rijden en je auto daar parkeren. Via de zij-ingang neem je de trap naar de eerste verdieping en dan aan het einde van de gang aan de rechterkant zit onze biljartzaal, ons clublogo hangt naast de deur. 

Wedstrijdleider en contactpersoon Moira: 

Sven Nabuurs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website:

plattegrond

hal

zaal